Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Gépvizsgálat

vizsgálat kép1Vállaljuk veszélyes gépek, berendezések munkavédelmi üzembe helyezését, valamint azok időszakos vizsgálataiknak elvégzését a hatályban lévő Magyar és az Európai jogszabályok és szabványok előírásainak megfelelően.

Vállaljuk:

  • Személyemelő berendezések
  • Tehergépjármű emelő hátfalak
  • Targoncák
  • Földmunkagépek
  • Útépítő gépek

vizsgálat kép2vizsgálatait.

Más cégektől eltérően, mi nem a jogszabályok sűrűjének megismertetése irányából szeretnénk megközelíteni a vizsgálatok elvégzésének fontosságát, hiszen véleményünk szerint ezek naprakész ismerete nem az ügyfél vagy a gép tulajdonosának feladata, hanem az adott vizsgáló vagy vizsgáló szervezeté, akit megbíznak ezen feladatok elvégzésével.

Számunkra és leendő ügyfeleinknek is az a legfontosabb, hogy az adott berendezés, amit üzemeltet, megbízható legyen és a rá vonatkozó jogszabályoknak is megfeleljen, ezzel megelőzve a hatósági bírságok kiszabását.

Amennyiben több információra lenne szüksége, vagy a pontos jogszabályi háttér ismertetése is fontos Önnek, keressen bizalommal elérhetőségeinken.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net