Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

AIRO szemelyémelők

A JUMP LIFT Kft. büszkén jelentheti be, hogy az AIRO személyemelő berendezések széles választékát gyártó olaszországi AIRO by Tigieffe felhatalmazott magyarországi forgalmazója lett.

Magyarországi márkaképviseletként kínáljuk értékesítésre az AIRO gépeket ollós, karos és speciális kivitelben egyaránt.

Az értékesített gépek teljes körű eladás utáni szolgáltatását, beleértve az alkatrész értékesítést, gépkönyvek forgalmazását és Magyarország egész területére érvényes garanciális és garanciális időn túli szerviz támogatást cégünk biztosítja.

Az AIRO név az ógörög szóból származik, amely jelentése “felemelni” és Ön pontosan ezt kapja meg gépeik választásával, amely Önt kiemeli a versenytársai közül. Gépeinket páratlan minőség és alapfelszereltség jellemzi, mivel mindegyik AIRO modellt olyan technológiával és minőségben készítettek, amely megkülönbözteti bármely más hasonló gyártótól.

Nagy teljesítményű akkumulátorok

Akkutöltő felülnézetből

 

A legfejlettebb modern technológiai és az újszerű fejlesztési eljárásoknak köszönhetően több, átlagosan 15-25%-kal hosszabb, munkában eltöltött időt várhat el az AIRO berendezéseitől. Mindezt kiegészítették a leghatékonyabb és legmodernebb nagyteljesítményű akkumulátortöltőkkel, így egy AIRO gép nemcsak, hogy hosszabb ideig használható a munkában, de gyorsabban is áll ismét rendelkezésre a “gyorstöltő” tulajdonságának köszönhetően.

       

Hidraulika rendszer felülről

Hidraulika rendszer oldalról

További előnyt jelent, hogy az egyedileg tervezett hidraulikus rendszer alkalmazásával minden emelő funkció egy időben használható anélkül, hogy csökkenne a munkateljesítmény. Ennek az egyedi tulajdonságnak köszönhető, hogy az AIRO gépek a leggyorsabbak a felemelkedés és a leeresztés időtartamát tekintve, valamint irányíthatóságuk is páratlan.

És ez még nem minden! Az “X” sorozat ollós emelői rendelkeznek a legnagyobb kosár mérettel és teherbírással, valamint az emelhető személyek számával a piacon. Mindez nemcsak azt jelenti, hogy Ön nagyobb terhet tud emelni, hanem azt is, hogy egyszerre több segítő kezet kap a munkájához, mivel a kosárban többen tartózkodhatnak egy időben.

Minden egyes AIRO gépet kiváló minőségű acélból építenek, mert hosszú élettartamra tervezik.

A javítást és karbantartást könnyen hozzáférhető elemek teszik lehetővé.

Az AIRO gépek fényezését tekintve az acél alapszerkezetre kerülő pozitív töltésű elektrosztatikus festékréteg szorosan köt és ez által tartós esztétikai fedést biztosít a mechanikai sérülésekkel szemben. Az AIRO gépek általános jellemzői:
  • kiváló minőség és megbízhatóság
  • a munkában eltöltött hosszú időtartam és „gyorstöltés”
  • nagymérető kosár és megnövelt teherbírás
  • 24 hónapos garancia
  • és a multi-funkcionális gépek széles skálája.
Több mint 50 gép közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet: 3-25 méteres munkamagasságig, akár szűk folyosón, akár durva felületű talajon kell dolgoznia, az AIRO a megoldás az elvárásaihoz. A gépek teljes választékát és a termékleírásokat megtalálja az AIRO ollós személyemelők, az AIRO karos személyemelők és az AIRO speciális személyemelők bemutató címkékre kattintva.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net